13.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Supă vieneză

- Advertisement -

Ingrediente: o lingură boia, 500 gr. carne, 500 gr. cartofi, 5 ceapă, o lingură făină, 2-3 oase, piper, sare, 80 gr. untură, 2 căţei de usturoi.
Mod de preparare: Oasele se fierb în apă rece, se strecoară supa care se sărează şi se lasă să mai fiarbă aproape o oră; se taie cepele peştişori, se auresc în untură, presărând şi boiaua. Se stinge cu 4 ceşti de supă, apoi se lasă să fiarbă câteva clocote şi se dă totul prin sită. În acest amestec pasat se pun bucăţele de carne, usturoiul şi chimenul pisate, sarea, piperul şi se lasă totul să fiarbă până ce carnea devine moale. Făina se dizolvă cu puţină supă, se toarna peste carne şi se mai adaugă 5 ceşti de supă de oase. Ultimii vor fi puşi în supă cartofii, tăiaţi cubuleţe.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 19 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina