25.2 C
Braşov
AcasăMagazinO mamă norocoasă: Din ce face bani Elena Băsescu

O mamă norocoasă: Din ce face bani Elena Băsescu

Elena Băsescu a lăsat politica pentru afacerea cu haine. Mai ales că în decembrie a eșuat și încercarea de a fi deputat. Fiica fostului președinte a lansat în 2019 o colecție de hăinuțe pentru copilași și mămici și câștigă bani frumoși din asta.

După ce s-a retras din politică, Elena Băsescu s-a reprofilat rapid. Fiica fostului președinte și-a lansat un magazin online de hăinuțe asortate mamă-copii. Afacerea îi aduce lunar bani frumoși. Cel puțin, asta reiese din ultima declarație de avere depusă. Și-a cumpărat un BMW X6 xDrive 40i estimat la 90.000 de euro, dar a rămas și cu suma de 160.000 de euro în conturi. Ea mai primește pensie alimentară pentru copiii ei în valoare de aproximativ 60.000 de euro. Totuși, spune că afacerea ei de suflet este sursa principala de venit din care trăiește linișită: „Îmi merge peste așteptări. Am primit un număr mare de comenzi”, spunea Elena Băsescu.
Fiica fostului președinte are trei copii. Anastasia e mezina, Sofia Anais are 7 ani şi Traian 5 ani.
„A fi mamă a trei copii nu mi se pare un lucru atât de greu, așa cum poate se vede din exterior. Primesc ajutor, nu ascund asta. Primesc ajutor de la bunici. Tata e un bunic exemplar, implicat și dedicat, dar care nu dorește să-și răsfețe nepoții peste măsură. Sever când vine vorba de educație, cum a fost și cu mine și sora mea. Are foarte multă răbdare cu nepoțeii lui”, povestește Elena Băsescu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ