14.1 C
Braşov
AcasăSport„Sunt indignat“: Reacţia lui Marin Barbu, după ce Marius Şumudică a...

„Sunt indignat“: Reacţia lui Marin Barbu, după ce Marius Şumudică a fost numit „ţigan” în Turcia

l Șumudică a fost jignit de Erman Toroglu la o emisiune de sport din Turcia

- Advertisement -

Antrenorul Marin Barbu (62 de ani) este dezamăgit de reacția instituțiilor din România după ce Marius Șumudică a fost victima unei insulte rasiste în Turcia. „Sunt indignat, pentru că atunci când Sebastian Colțescu a fost acuzat aiurea de rasism, în apărarea românului au sărit oamenii de culoare, nu românii. Măcar acum, când Șumudică a fost jignit grosolan, m-aș fi așteptat la o reacție din partea românilor. Poate conducerea FRF, poate Ministerul de Externe, poate CNCD… Văd că un maghiar i-a luat apărarea, domnul Novak de la MTS. Domnul Asztalos de la CNCD nu are nicio treaba cu sportul”, a declarat Marin Barbu la Radio Sport 1.

Sfat pentru „Șumi“

Directorul tehnic al celor de la Sepsi OSK 2 are și un sfat pentru Șumudică. „Cât privește antrenorul Șumudică, nimeni nu-i contestă meritele. Peste tot a făcut performanță, dar la fel, peste tot s-a despărțit cu conflicte. L-aș sfătui să aibă o relație mai bună cu conducătorii pentru că aceștia vorbesc între ei și îți poți închide ușile. Unii spun că dacă pleacă la arabi iese din lumea fotbalului. Să fim serioși, orice antrenor merge la bani mai mulți. Acolo, însă, Șumudică trebuie să fie mult mai calm pentru că arabii sunt iuți la manie și îl pot da afară și după trei etape. În plus, niciodată să nu mai vorbească de contracte la televizor. Cei care dau bani au un orgoliu deosebit și nu te iartă”, e de părere Marin Barbu.

„Șumudică se comportă ca un ţigan, e un ţigan“

- Advertisement -

Fostul antrenor al lui Gaziantep a fost victima unei insulte rasiste în direct la o televiziune din Turcia. Toroglu, fost fotbalist şi arbitru, l-a făcut „ţigan“ pe tehnicianul celor de la Gaziantep, pentru felul în care acesta pune presiune pe conducere! „Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan”, a spus Erman Toroglu. „Nu mai vorbiţi aşa!”, a fost reacţia moderatorului, dar acesta nu s-a potolit. „Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a adăugat Toroglu, spre stupefacţia tuturor. După o pauză publicitară, lucrurile s-au mai calmat în studioul televiziunii turce, iar Toroglu și-a cerut scuze. „Le cer scuze rromilor. Trebuie să știe că eu chiar îi iubesc foarte mult”.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE