19.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Varză umplută

- Advertisement -

Ingrediente: 3 verze mijlocii, 300 gr. supă de zarzavat sau de pasăre, 150 gr. orez, 200 gr. ciuperci, 2 cepe, o ceaşcă de ulei, 1 ou, 2 felii de pâine, pătrunjel verde.
Mod de preparare: Inlă­turaţi foile mari ale verzelor, spălaţi-le bine şi puneţi-le într-un vas cu apă puţin sărată, ce clocoteşte. Lăsaţi varza să fiarbă 3-4 minute, apoi scoateţi-o pe o sită. Intre timp, prăjiţi în ulei fierbinte ceapa şi codiţele ciupercilor. Lăsaţi-le să fiarbă până scade apa lăsată de ciuperci. În alt vas, căliţi orezul, puneţi apa şi lăsaţi-l să fiarbă încet. Combinaţi orezul cu ciupercile şi ceapa călite, puneţi în compoziţie pâine muiată şi stoarsă şi oul. Omogenizaţi şi umpleţi verzele, desfăcându-le şi adunându-le frunzele. Legaţi-le strâns şi puneţi-le să fiarbă cu supa. Când sunt gata, îndepărtaţi aţa. Mod de servire Serviti varza cu smântână.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 12 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina