31.2 C
Braşov
AcasăMagazinViorica de la Clejani va apela la bisturiu

Viorica de la Clejani va apela la bisturiu

Viorica de la Clejani vrea să apeleze la bisturiu pentru a-și face mai multe intervenții. Și asta numai ca să arate ,,bombă“. Ioniță, soțul artistei, nu este deloc de acord cu decizia.
Ioniță și Viorica de la Clejani nu mai au nevie de nicio prezentare, căci formează cuplul pe care o țară întreagă îl cunoaște și îl apreciează. Cei doi soți artiști sunt de 29 de ani împreună oriunde ar merge și spun că tot acest timp i-a făcut să fie mai uniți, mai încrezători, dar și mai ambițioși. Ca orice femeie care vrea o schimbare, celebra Viorica își dorește însă să apeleze la medicul estetician.
Mai concret, artista recunoaște că vrea să apeleze la bisturiu pentru a căpăta o altă siluetă trasă prin inel, dar și să facă mici modificări la nivelul gătului, căci, spune ea, la față nu are nevoie.
„Vreau să fac niște schimbări că o să-mi pierd bărbatul și vreau să arăt ca o gagică faină, bombă să fiu”, a spus Viorica de la Clejani în cadrul unei emisiuni TV. Ioniță de la Clejani nici măcar nu vrea să audă de dorințele soției sale. El susține că Viorica arată excepțional și nu trebuie să își riște sănătatea pentru a avea o altă imagine.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE