-0.6 C
Braşov
AcasăMagazinFără zahăr și pâine: Dieta Andreei Marin după sărbători

Fără zahăr și pâine: Dieta Andreei Marin după sărbători

După sărbătorile de iarnă, în perioada cărora mărturisea: „Nici gând să ținem diete de sărbători cu atâtea bunătăți moldovenești acasă!”, Andreea Marin a scos o serie de ingrediente din alimentația ei. În mediul online, Zâna a dezvăluit că și-a reluat activitatea fizică, dar și care sunt ingredientele la care a renunțat la recomandarea medicului nutriționist.

„Eu fac un experiment acum indicat de medicul meu. Nu mănânc deloc, absolut deloc, făinoase (pâine, paste, etc.), nici dulciuri cu zahăr sau sucuri carbogazoase. Dar mănânc orice în rest, pește, brânzeturi, cine vrea poate mânca și carne, unt, smântână, legume, verdețuri, etc.”, a scris Andreea Marin în mediul online.
„Am deja o săptămână. Corpul a reacționat după 3 zile tare frumos, așa cum mi-a spus nutriționistul. Am urmat cu sfințenie sfaturile. Când mă apuc de o treabă, nu o fac pe jumătate. Nu sufăr deloc de poftă. Mă ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute. Practic nu simt că am o restricție astfel. Prepari și bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate! Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră. Nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult. E bine că e gustos”, a mai dezvăluit vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE