10.3 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Urechi de porc sărate

Ingrediente: 500 gr urechi de porc sărate, 2 căni apă, o cană oţet, 1/2 cană zeamă de carne în care au fiert urechile, 2 cepe tăiate fin, 3 căţei usturoi, tăiaţi fin, condimente diverse, 10 căţei usturoi întregi, o frunză de dafin, piper .
Mod de preparare: Se spală bine urechile şi se lasă în apă pentru o oră. Se scot şi se pun într-un vas cu apă la fiert şi se lasă până se înmoaie, dar nu foarte tare. Se scot urechile şi se lasă să se răcească, după care se taie bucăţi lungi. Într-un vas mare de sticlă se amestecă apa cu oţetul, 1/2 cană zeamă de carne în care au fiert urechile şi restul ingredientelor. Opţional se adaugă o linguriţă de ulei. Se adaugă urechile şi se amestecă bine, lăsându-le să se marineze 24 de ore.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 7 ianuarie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române