18 C
Braşov
AcasăStiri BrasovȘir de tamponări din cauza poleiului pe Ocolitorea Brașovului

Șir de tamponări din cauza poleiului pe Ocolitorea Brașovului

Traficul pe ocolitoarea Braşovului a fost blocat toată dimineața, după ce, din cauza poleiului, în doar câteva minute s-au produs mai multe evenimente rutiere. Cel mai grav este a fost un accident în lanţ, în care au fost implicate 6 maşini. În total în accidente şi tamponările de pe ocolitoare au fost implicate 23 de maşini. Patru victime conștiente au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
„Din primele informaţii, pe varianta ocolitoare, la km 12 (apropiere intersectie Sanpetru) s-a produs un accident rutier cu 6 autoturisme implicate. De asemenea, pe același sector de drum, în proximitatea accidentului, se înregistrează și câteva evenimente rutiere (tamponări), fără victime. Direcția de deplasare spre DN 13 e blocată. Autoturisme implicate în accidente şi tamponări, 23. Se acționează pentru eliberarea eliberarea drumului public.”, a transmis IPJ Braşov după șirul de incidente. Cel mai grav eveniment rutier a fost accidentul în lanţ de la ieşirea spre Sâmpetru.
„Intervenim la un accident rutier produs pe ocolitoarea municipiului Brașov, la intersecție cu cu DJ 103 ( ieșirea spre Sânpetru), au fost transportate la spital patru victime conștiente, care erau neîncarcerate. S-au deplasat la locul indicat următoare forțe: o autospecială de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 3 echipaje SMURD.”, a transmis ISU Braşov, imediat după incidente.
La această oră, traficul este reluat laparametri normali. Accidentele au fost provocate de vizibilitatea redusă, carosabilul umed, dar și viteza neadaptată la condițiile de drum.
Polițiștii brașoveni continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea acestor incidente în trafic.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE