-5.9 C
Braşov
AcasăStiri BrasovLa moartea unui prieten: Rămas bun, Cătălin Creangă!

La moartea unui prieten: Rămas bun, Cătălin Creangă!

l Ziaristul Cătălin Creangă, fostul nostru coleg, supraviețuitor pe frontul anilor lungi de presă bună și nebună, a fost răpus ieri de o boală incurabilă

Ne-a părăsit, ieri, colegul nostru Cătălin Creangă. A plecat spre ceruri discret, așa cum i-a plăcut să trăiască. Și tare i-a plăcut să trăiască. A făcut frontul anilor ‘90 de presă bună și nebună, în redacțiile Alternativa, Observatorul, TEx și BZB. A fost dintru început în echipa care a adus pe lume Monitorul de Brașov.

A părăsit ziarul scris, dar a rămas în presă până la capăt. Prea grabnic capăt. Cătălin Creangă avea doar 50 de ani, împliniți în 25 octombrie, și a fost răpus de o boală fără leac. Nu-i plăcea să-și pună viața în vitrină. Nu o s-o facem atunci noi, la moartea lui. Rămâne în gândurile colegilor și amicilor așa cum era: inteligent, spirit de șagunist, demn, tăcut, când așa dorea, și plin de vervă, dacă avea el chef, mucalit, un bun camarad și o inimă mare. În aceste clipe de grea cumpănă, suntem alături de soția lui Raluca, și ea fosta noastră colegă de redacție, și de fiul lor, Radu.

Cătălin Creangă va fi condus pe ultimul drum, joi, ora 13.00, la Cimitirul Invierea(situat în spatele reprezentanției Opel din zona Hărman-Triaj)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE