-5.9 C
Braşov
AcasăSportAre de încasat! Florin Dîrvăreanu a câștigat litigiul cu Cetate Râșnov...

Are de încasat! Florin Dîrvăreanu a câștigat litigiul cu Cetate Râșnov la FRF

Autor: Adi MARICA

l Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF i-a dat câştig de cauză antrenorului Florin Dîrvăreanu în litigiul cu Olimpic Cetate Râșnov

Florin Dîrvăreanu, fostul antrenor al echipei Cetate Râșnov, a câștigat în primă instanță litigiul izbucnit în toamnă, când a fost demis după primele două etape ale acestui campionat. Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor a FRF a decis ca Olimpic Cetate Râșnov trebuie să -i plătească antrenorului drepturile salariale până la finalul contractului! Decizia nu e definitivă și poate fi atacată cu recurs.  „DOSAR 335/CL/2020 – DÎRVĂREANU FLORIN SORINEL VS. CLUBUL SPORTIV OLIMPIC CETATE RÂŞNOV • Admite cererea reclamantului. • Constată încetarea raporturilor contractuale în temeiul art. 26.1 lit.c) din RSA din iniţiativa clubului, începând cu data de 17.12.2020. • Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante, precum şi taxa de procedură. • Cu recurs în 5 zile de la comunicare. • Pronunţată astăzi, 17.12.2020.“, precizează FRF.

A apelat la sprijinul AFAN

Florin Dîrvăreanu a apelat la sprijinul AFAN pentru soluţionarea litigiului cu clubul. Cazul a ajuns la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF, care i-a dat câştig de cauză antrenorului. „Florin Dîrvăreanu a câștigat la CNSL litigiul cu Cetate Râșnov. Clubul este obligat să-i plătească antrenorului plata integrală a contractului sau până când acesta își va găsi un nou angajament“, a precizat Emilian Hulubei, președintele AFAN.

Dîrvăreanu a fost demis la finalul lui septembrie

Startul slab al sezonului 2020-2021, în care Cetate Râșnov a fost eliminată din turul 1 al Cupei României, dar și cele două eșecuri din campionat, 1-2 cu ACS SR Brașov și 1-2 cu ACS Kids Tâmpa Brașov, au dus la demiterea antrenorului Florin Dîrvăreanu. Nu a fost o reziliere pe cale amiabilă a contractului, astfel că litigiul a ajuns pe masa comisiilor FRF. Șefii clubului Olimpic Cetate Râșnov au apelat la soluția Romeo Surdu. „Achiziție de excepție la CS Olimpic Cetate Râșnov. Fostul internațional, Romeo Surdu, a semnat cu echipa râșnoveană! Romeo Surdu este noul antrenor al echipei din Liga III-a de fotbal CS Olimpic Cetate Râșnov. Râșnoveanul,Romeo Surdu, a jucat la FC Brașov, Steaua București, Rapid București și CFR Cluj.
Născut la Râșnov, Romeo Surdu, are 36 de ani, a jucat și la echipa națională de fotbal. Aici a debutat în 2009, într-un meci amical împotriva Ungariei. Primul meci al lui Romeo Surdu pe banca echipei noastre va avea loc sâmbătă, 26 Septembrie de la ora 17:00, pe teren propriu contra echipei KSE Târgu Secuiesc.Bine ai venit și mult succes Romeo Surdu!”, era comunicatul clubului râșnovean prin care se anunța numirea lui Surdu. La finalul anului trecut, Romeo Surdu își anunța plecarea de la echipă. În acest moment, clubul râșnovean nu are antrenor, dar este obligat să-l plătească în continuare pe Dîrvăreanu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE