-0.6 C
Braşov
AcasăSportLPF. Echipa turului în Liga 1 /Leo Grozavu și Ilie Poenaru, cei...

LPF. Echipa turului în Liga 1 /Leo Grozavu și Ilie Poenaru, cei mai buni antrenori

LPF a publicat echipa turului din Liga 1. Din echipa alcătuită de LPF fac parte nu mai puțin de patru jucători de la FCSB, formație care a încheiat anul 2020 pe primul loc.

ECHIPA TURULUI ÎN LIGA 1 (3-4-3)

Vâlceanu (Clinceni) – Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB)

Leo Grozavu și Ilie Poenaru sunt antrenorii turului Ligii 1

Leo Grozavu s-a remarcat prin modul cum a gestionat un lot solid, el fiind și singurul care a utilizat toate schimbările posibile. În plus, Sepsi OSK a încheiat etapa a 15-a cu al doilea cel mai bun atac din campionat, în 8 dintre meciuri jucătorul introdus pe teren de Grozavu reușind să puncteze decisiv (gol / assist).

Ilie Poenaru – cel mai longeviv tehnician activ, a făcut din Academica o grupare de top 5, totul datorită unui joc foarte bine modelat tactic. A știut cum să se folosească de calitățile fiecărui jucător și să le pună în valoare în folosul grupului.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari!!.. antrenorului si echipei Sepsi….uite ca si ungurii sunt buni la ceva ,..unde-i echipa puscariasului din pipera ??…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE