25.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovAstăzi, la Brașov, se deschide patinoarul de la Olimpia

Astăzi, la Brașov, se deschide patinoarul de la Olimpia

De astăzi, brașovenii pot patina la Baza Olimpia. Patinoarul se deschide la ora 14.00 și va funcţiona în condiții speciale. Durata unei serii de patinaj se va reduce de la 90 minute, la 60 minute, pentru a fi creat un timp mai mare, astfel încât ieșirea și intrarea din baza sportivă a patinatorilor să nu se suprapună. Accesul în incinta de la Olimpia se va face controlat, cu posibilitatea limitării numărului de persoane atunci când situaţia o impune.
Capacitatea maximă acceptată va fi de 200 persoane/serie, astfel încât fiecare patinator să dispună de suprafața de 7 metri pătrați necesară pentru practicarea sportului în siguranță. De asemenea, nu va fi permis accesul persoanelor care nu poartă mască sau o poartă în mod necorespunzător. La intrarea în Baza Sportivă Olimpia, fiecărei persoane i se va măsura temperatura corporală.
În fiecare zi vor exista şase serii de patinaj, începând cu ora 10.00 (prima serie), următoarele fiind de la orele 12.00, 14.00, 16.00, 18.00 și 20.00.
Taxa de intrare la patinoar este de 10 lei / serie pentru copii şi 15 lei / serie pentru adulți. Închirierea patinelor sau a cadrului de școală se face pe baza de B.I/C.I, iar preţul este de 15 lei / serie.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ