5.8 C
Braşov
AcasăCititori(P) Furnissa: experiență vastă în producerea raftelor metalice

(P) Furnissa: experiență vastă în producerea raftelor metalice

Munca la birou este tot mai complexă și mai solicitantă, atât datorită fluxului de informație tot mai puternic, cât și datorită tehnologiilor noi și a aspirațiilor cât mai mari. Pentru a asigura armonie într-un spațiu de lucru, este necesar ca fiecare obiect să aibă un loc bine stabilit, iar ordinea să fie literă de lege.

Pentru a contribui la amenajarea unui birou în care lucrul să fie fluid și eficient, este nevoie, în primul rând, de mobilier dedicat adaptat spațiului și necesităților fiecărui birou în parte. Dacă fiecare antreprenor are o idee generală despre cum își dorește să arate birourile în care activează angajații săi, iată că Furnissa oferă o gamă de mobilier vastă, cu ajutorul căreia ideea poate deveni realitate.

Din portofoliul companiei la capitolul mobilier pentru birou fac parte mesele, birourile în șine, dulapuri și rafturi metalice de calitate, scaunele ergonomice – atât de importante pentru o activitate cât mai fructuoasă, cât și scaunele și canapelele pentru protocol. Toate acestea sunt create cu dăruire și atenție la detalii, pentru a pune bazele unui mediu de lucru plăcut și pentru a oferi trăinicie, siguranță și rezistență.

Pe lângă birouri și scaune, principalele corpuri de mobilier dintr-un spațiu de lucru tip office, foarte importante sunt și rafturile metalice. Acestea oferă posibilitatea de depozitare ordonată, fără ca bibliorafturile, cutiile, cărțile sau arhivele să fie ascunse în spatele ușilor. Astfel, se creează o atmosferă de lucru luminoasă, curată, iar toate documentele și obiectele necesare vor fi la îndemână.

Rafturile metalice au, așa cum le spune și numele, o structură metalică rezistentă și compactă. Concepute atât pentru a funcționa individual, cât și pentru a putea fi așezate unele lângă altele, rafturile sunt prevăzute cu picioare reglabile la sol. Au, de asemenea, și sistem de prindere pe perete, pentru un plus de siguranță.

Structura este realizată din oțel gros, vopsită în câmp electrostatic, și are culoare standard gri care poate fi personalizată în funcție de dorințele și specificul fiecărui client.

Politele sunt realizate din pal melaminat, fiecare având propria structură metalică de rigidizare, pentru a oferi un plus de rezistență și pentru a preveni încovoierea în cazul sarcinilor mari. Mai mult, fiecare polita poate fi montată independent pe structura metalică, prin sistem cu șurub și piuliță. Partea și mai bună este ca și culoarea pal-ului poate fi aleasă, dintr-o gamă variată de nuanțe.

Producătorul de mobilă pune la dispoziția clienților săi și un tip nou de rafturi metalice, cu polita dublă, unde se dorește accesul la obiectele așezate din ambele părți. Acest tip de raft este perfect pentru biblioteci sau pentru birourile open space. Cu accent pus pe rezistența sporită, mai ales la sarcini mari, aceste rafturi sunt soluția ideală pentru depozitare.

Furnissa are o experiență vastă în proiectarea, producerea și furnizarea mobilierului atât din sfera școlară, cât și din cea office. Cu accent pe calitate, rezistență și siguranță, dar și pe aspectul financiar, compania reprezintă o alternativă de succes pentru dotarea completă a oricărui spațiu de birouri. În plus, există și posibilitatea consultanței de specialitate, pentru a găsi soluția perfectă în amenajarea biroului mult dorit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române