21.3 C
Braşov
AcasăComunicatePoliția Brașov: Selfie-ul pe tren nu ia Like-uri, ia vieți! Polițiștii brașoveni...

Poliția Brașov: Selfie-ul pe tren nu ia Like-uri, ia vieți! Polițiștii brașoveni conștientizează tinerii asupra pericolelor la care se expun!

În perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, Inspectoratul de Poliție al Județului Brașov prin Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității și Secția Regională de Poliție Transporturi Brașov, desfășoară o campanie de prevenire a accidentelor produse prin electrocutare în sectorul transporturilor feroviare ,,Selfie-ul pe tren nu ia like-uri, ia vieți”, în baza unui parteneriat între Poliția Română, CFR Călători și Mercury 360.

- Advertisement -

Scopul campaniei îl reprezintă informarea și conștientizarea populației cu privire la riscurile determinate de nerespectarea unor reguli și norme de conduită în incinta stațiilor CF, triaje și zonele adiacente.

Pentru susținerea activităților au fost realizate spoturi video, materiale informative, și a fost personalizat un vagon de persoane cu însemnele campaniei, care va fi atașat trenurilor de pe diverse rute naționale, contribuind la promovarea mesajelor preventive.

Azi, 17.12.2020 politiștii Biroului Analiza și Prevenirea Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov împreună cu cei din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov au derulat o acțiune de informare a călătorilor din Gara Brașov și Gara Predeal pentru conștientizarea riscurilor la care se expun atunci când încearcă să realizeze o fotografie pe tren sau când nu respectă regulile de conduită în incinta stațiilor de cale ferată, triajelor și zonelor adiacente. Este important de știut faptul că arcul electric se poate produce fără un contact direct cu rețeaua de înaltă tensiune, iar pe lângă acesta, căderea de la înălțime poate produce traume grave.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE