13 C
Braşov
AcasăMagazinAnda Adam lansează prima piesă alături de fiica ei

Anda Adam lansează prima piesă alături de fiica ei

Anda Adam își surprinde fanii cu o nouă lansare în prag de sărbători. După premiera clipului „Inima Mea”, un featuring cu Jo Klass, și lansarea unei tombole având ca premiu o mașină sau 10.000 de euro, artista a lansat „De Crăciun”, o piesă perfectă pentru atmosfera specială a acestei luni.
„De Crăciun” marchează mai multe premiere: este pentru prima dată când vedeta cântă oficial alături de fiica ei, Evelin, dar este și pentru prima dată când cântă alături de Bibi și Antonio Pican.
„Am ales să colaborez cu Picanții, așa cum ne place nouă să îi numim pe Bibi și Antonio Pican, pentru că sunt doi artiști foarte talentați din generația nouă, pe care publicul îi adoră. Sunt foarte potriviți pentru acest concept de Crăciun, având în vedere că sărbătorile sunt mereu despre iubire, familie, despre ceilalți la care ținem și de care avem nevoie. Îmi doresc să îmi bucur fanii la finalul unui an atât de dificil. De aceea am și lansat la Instagram tombola cu un cel mai mare premiu de până acum: o mașină nou-nouță ori 10.000 de euro. Revenind la piesă, totul s-a derulat foarte rapid pentru că am fost implicată în multe proiecte în ultimele luni, însă rezultatul este foarte bun. Vor mai urma alte piese alături de Picanții, inclusiv vloguri foarte tari. Ne dorim ca cei care ne plac să rămână conectați pe rețelele de socializare și pe YouTube, pentru că le pregătim multe surprize”, declară Anda Adam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române