7.4 C
Braşov
AcasăNationalUSR PLUS respinge varianta Ludovic Orban premier

USR PLUS respinge varianta Ludovic Orban premier

Alianța USR PLUS anunță într-un comunicat de presă că respinge varianta acceptării lui Ludovic Orban ca premier: ”Considerăm că un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban, având în vedere demisia din funcția de premier și neîndeplinirea angajamentelor luate față de USR PLUS, nu răspunde așteptărilor electoratului de centru-dreapta care iși dorește un nou început și o guvernare cu mandat reformist”. USR PLUS mai arată în comunicatul integral că sprijină variantele Dacian Cioloș și Florin Cîțu pentru postul de premier. Poziția USR PLUS vine cu doar două ore înainte de o ședință a conducerii PNL în care Ludovic Orban urma să ceară sprijinul partidului pentru funcția de premier în locul lui Florin Cîțu, desemnat săptămâna trecută candidatul partidului.

Comunicatul integral:

USR PLUS își exprimă dorința și disponibilitatea de a continua discuțiile asupra structurii și programului unei guvernări pe baza unei majorități alături de PNL și UDMR.
Ambele variante de premier propuse de partide la consultările cu Președintele României, Dacian Cioloș din partea USR PLUS și Florin Cîțu din partea PNL, au susținere din partea noastră. Considerăm că un eventual nou guvern condus de Ludovic Orban, având în vedere demisia din funcția de premier și neîndeplinirea angajamentelor luate față de USR PLUS, nu răspunde așteptărilor electoratului de centru-dreapta care iși dorește un nou început și o guvernare cu mandat reformist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române