29 C
Braşov
AcasăSportMugurel Buga, 43! Pele de Brașov

Mugurel Buga, 43! Pele de Brașov

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Cel mai talentat fotbalist al Brașovului după Revoluție împlinește astăzi, 43 de ani
l „Sunt mândru că am jucat împreună la echipa de suflet al tuturor brașovenilor“, spune Marian Ivan

Mugurel Buga, fostul mare fotbalist al FC Braşov, împlineşte, astăzi, 43 de ani! Încă din vară, Buga a pus ghetele în cui. Cei care nu au apucat să-l vadă pe teren au ce regreta, pentru că datorită lui Buga mulți copii s-au apucat de fotbal. „Buga are un suflet imens şi eu cred că a rămas la fel ca la 20 de ani. Ăsta cred că este şi secretul său că a ajuns să joace până la această vârstă. Îi doresc o viaţă frumoasă şi echilibrată“, spunea Răzvan Lucescu, antrenorul care i-a marcat cariera poate celui mai talentat fotbalist braşovean de după Revoluţie.

- Advertisement -

„Brașovul fotbalistic are nevoie de Buga“

Aflat în Emiratele Arabe Unite, Daniel Isăilă are un mesaj de suflet pentru Buga. „În primul rând îi doresc lui Buga multă sănătate și să fie foarte atent la ce va face în continuare. Ca fotbalist, Mugurel a fost un talent uriaș, iar fotbalul l-a răsplătit cu meciuri memorabile în cupele europene, cu selecții la echipa națională, dar și cu iubirea necondiționată a fanilor. Momentul retragerii ca fotbalist este dureros, iar Pele a tot amânat acest moment. Ar fi ideal ca Buga să rămână în fotbal, iar Brașovul fotbalistic are nevoie de el. La mulți ani, Pele Buga“, a spus Isăilă.


Ivan: „Buga este fratele meu mai mic“

Marian Ivan, fost coleg c Buga la FC Brașov spune că „Pele“ a fost unul dintre jucătorii care au marcat fotbalul brașovean după 1990. „Pentru mine, Buga este fratele meu mai mic. De altfel carierele noastre ca fotbaliști se aseamănă și iată că împărțim frățește și locul doi în topul golgheterilor la FC Brașov în Liga I în spatele marelui Nicolae Pescaru. Buga a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști ai Brașovului după Revoluție și sunt mândru că am jucat împreună la echipa de suflet a tuturor brașovenilor. Cu siguranță, Buga va rămâne în istoria lui FC Brașov. Din păcate timpul trece pentru toți și vine momentul acesta dificil al retragerii. Sper să rămână în fenomen pentru că experiența sa acumulată în fotbal este uriașă. La mulți ani, Pele!“, a spus Marian Ivan.

Hârlab: „Pele a avut mereu ceva special“

Adrian Hârlab, antrenorul care l-a șlefuit pe Buga spune că a fost o plăcere să-l aibă ca jucător.„După părerea mea, Buga a fost unul dintre cei mai buni fotbaliști ai Brașovului și pot spune că am văzut mulți fotbaliști în ultimele decenii. Pele a avut mereu ceva special. Un băiat serios care își vedea de treabă și cu care puteai lucra fără probleme. Mi-a plăcut foarte mult de el și nu degeaba s-a spus că a fost ultima gleznă fină a Brașovului. La mulți ani, Buga!“, a spus Adrian Hârlab.

Ca fotbalist, Buga a cunoscut cele mai mari satisfacții la FC Brașov și Rapid. Are și o scurtă experiență în străinătate Xanthi Skoda, iar la echipa națională a bifat 6 selecții. În ultimii ani a jucat în ligile inferioare la AFC Hărman și Corona Brașov. La mulți ani, „Pele“ Buga!

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE