13 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Chiftele din fasole

Ingrediente: 1 ceaşcă fasole albă uscată, 1 chiflă muiată în apă, 1 ou, făină sau pesmet, untdelemn, sare, patrunjel tocat.
Mod de preparare: Fasolea muiată din ajun se fierbe în apă rece cu sare până se înmoaie bine. Se trece prin sită, se amestecă cu chifla înmuiată şi fărâmiţată şi cu oul bătut. Se întinde această pastă de grosimea unui deget, pe o scândură presarătă cu făină, se taie cu paharul rotunduri, se tăvălesc în făină sau pesmet şi se rumenesc pe ambele părţi în untdelemn încins. Se presară chiftelele cu pătrunjelul tocat.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române