24.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Chiftele din fasole

- Advertisement -

Ingrediente: 1 ceaşcă fasole albă uscată, 1 chiflă muiată în apă, 1 ou, făină sau pesmet, untdelemn, sare, patrunjel tocat.
Mod de preparare: Fasolea muiată din ajun se fierbe în apă rece cu sare până se înmoaie bine. Se trece prin sită, se amestecă cu chifla înmuiată şi fărâmiţată şi cu oul bătut. Se întinde această pastă de grosimea unui deget, pe o scândură presarătă cu făină, se taie cu paharul rotunduri, se tăvălesc în făină sau pesmet şi se rumenesc pe ambele părţi în untdelemn încins. Se presară chiftelele cu pătrunjelul tocat.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 15 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ