31.2 C
Braşov
AcasăStiri BrasovTarife mai mari la apă şi canalizare, de la 1 ianuarie

Tarife mai mari la apă şi canalizare, de la 1 ianuarie

Compania Apa Brașov a anunțat că, de la 1 ianuarie 2021 tarifele pentru serviciile de apă și canalizare – epurare se ajustează cu rata inflației, pentru toate localitățile deservite. Potrivit reprezentanților operatorului regional de apă-canal, astfel că prețul pentru unui metru cub de apă va fi de 4,46 lei, cu 13 bani mai mult decât în prezent, iar cel de canalizare, 3,07 lei, cu 9 bani în plus față de cât este acum. Prețurile includ TVA. Astfel, de la 1 ianuarie 2021, utilizatorii vor plăti 7,53 lei/mc, față de 7,31 lei/mc cât este în prezent, pentru cele trei servicii furnizate de companie: apă potabilă, canalizare și epurare. Practic, majorarea va fi de 0,22 lei/mc. „Compania Apa Brașov se situează pe locul 35, din 45 de operatori existenți, în clasamentul național al tarifelor”, se arată într-un comunicat de presă transmis de operator.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Personal este penibil sa cresti apa si canalizarea. Cred si transmit si noului Primar, un audit pentru aceasta Companie.
    Sunt angajati 870 de persoane (din mfinate.ro). Pentru ce? Vad ca toate lucrarile le fac alte firme. Ajutati 870 de brasoveni. Dar restul? Ce fac? Platesc.
    Canalizarea este varza in Brasov. In loc sa cresteti pretul, mai bine o refaceti.
    Prime la angajati. Cineva mi-a spus ca sunt 11 sau 12 prime pe an. Nu de Craciun, Paste si 8 Martie… Altele. Gen prima de toamna, de concediu, de zi de nastere (2000 lei/angajat), prima la profit, etc. Trebuiesc neaparat verificate. De ce se cresc preturile cand dai la 870 de persoane prime fabuloase? De unde se dau aceste prime? Va spun eu. De la brasoveni!!!
    Ajutati TOTI Brasovenii!!! Nu 870 de oameni… Penibil!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE