25.2 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ardei umpluţi cu varză

- Advertisement -

Ingrediente: 15-20 ardei graşi, 1 varză albă 1 morcov, pătrunjel, ţelină, sare, oţet.
Mod de preparare: Se aleg ardeii graşi, fără urme de loviri, se taie în jurul codiţei un căpăcel şi se curăţă de seminţe. Se taie ca fideauă varza, puţin morcov, pătrunjel, ţelina. Se freacă uşor cu sare şi se umplu ardeii. Ca să nu iasă umplutura, se poate pune deasupra câte o bucăţică de frunză de varză sau o felie de morcov. Se aşază în borcane, iar deasupra se toarnă apa fiartă cu sare, la care se adaugă şi puţin oţet, şi anume 50 gr. sare şi o ceaşca de oţet la 1 litru apă. Aceasta se toarnă, după ce s-a răcorit.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 14 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ