9.1 C
Braşov
AcasăSportEURO 2020: Cristina Neagu vrea la Jocurile Olimpice

EURO 2020: Cristina Neagu vrea la Jocurile Olimpice

l Liderul naţionalei spune că nu va lăsa echipa țării atâta timp cât poate să joace handbal
l „Avem o oportunitate mare să jucăm la Jocurile Olimpice“, a spus Neagu

România se află pe ultimul loc în grupa principală II la Campionatul European de handbal feminin şi mai are de jucat două partide de disputat luni, cu Ungaria și marți, cu Olanda. Cristina Neagu a discutat, sâmbătă, cu jurnaliștii în cadrul unei conferință de presă online .

„Eu nu-mi caut scuze“

Cristina a spus că va continua să joace pentru naţională şi că va lupta şi la turneu preolimpic, cu dorinţă enormă de calificare la JO de la Tokyo. „M-am obişnuit ca în fiecare an aşteptările să fie foarte mari de la mine, oamenii aşteaptă mereu să marchez mult la fiecare meci. Şi eu îmi doresc asta, aşa i-am obişnuit, însă nu e atât de simplu. Eu nu-mi caut scuze, cred că de fiecare dată am fost realistă. Pur şi simplu la acest turneu final am venit fără pregătire adecvată din motive importante şi cu circumstanţe, nu am putut să fiu la cel mai înalt nivel al meu. Sincer, mi-e greu la fiecare meci, am dureri de tot felul, am încercat să-mi fac treaba cât mai bine, dar nu am fost la nivelul la care era toată lumea obişnuită. Din motivul acesta au şi apărut tot felul de discuţii despre mine. Ştiu că în momentul în care o să fiu 100% fizic şi medical voi fi aceeaşi jucătoare pe care o ştie toată lumea şi care îmi doresc să fiu. Din păcate, acest turneu m-a prins într-un moment nefast. Am în plan să joc pentru echipa naţională şi anul viitor. O să vedem dacă reuşim să ne calificăm la Jocurile Olimpice. Atâta timp cât mă voi simţi bine fizic, o să joc şi pentru echipa naţională. Avem o oportunitate mare să jucăm la Tokyo”, a comentat căpitanul naţionalei.

„Strângem rândurile pentru meciul cu Ungaria“

Despre următorul meci, cel cu Ungaria, Cristina Neagu a spus: „Meciul cu Ungaria e foarte important pentru noi ca echipă, ne dorim să mai obţinem puncte în această grupă. Nu cred că suntem o echipă care poate câştiga un singur meci la acest turneu final. Strângem din dinţi şi rândurile şi încercăm să facem o partidă bună cu Ungaria, să câştigăm.“

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române