-1.2 C
Braşov
AcasăSportOficial: Brașoveanul Dinu Todoran va antrena în Liga a 2-a

Oficial: Brașoveanul Dinu Todoran va antrena în Liga a 2-a

l Tehnicianul brașovean este noul antrenor al echipei CSM Slatina

Brașoveanul Dinu Todoran (42 de ani) a lăsat confortul de la Voluntari acolo unde în ultimii ani a fost antrenorul celor de la FC Voluntrai 2 și, pentru o scurtă perioadă, principal la prima echipă, și a semnat un contract cu CSM Slatina , echipă de Liga a 2-a. Todoran are ca obicetov salvarea echipei din Slatina de la retrogradare. În acest moment, CSM Slatina este pe locul 15 în clasamentul Ligii 2, după 15 etape. CSM Slatina a promovat în Liga 2 cu Mihai Ianovschi antrenor principal, cel care a fost demis după înfrângerea din etapa a 13-a cu ultima clasată Pandurii. În ultimele două jocuri din 2020, echipa olteană a fost condusă de antrenorul interimar Mircea Voicu. Dinu Todoran va obține în această lună Licența PRO, acesta fiind coleg la cursurile Școlii Federale de Antrenori din cadrul FRF cu selecționerii Mirel Rădoi și Adrian Mutu, dar și Laszlo Balint, Nicolae Grigore, Marius Măldărășanu, Nae Constantin sau Dorin Goian. „Dinu Todoran (42 de ani) este noul antrenor principal al echipei noastre. Fostul fotbalist al echipelor Petrolul Ploieşti, Farul Constanţa, Unirea Urziceni sau Victoria Brăneşti, care a pregătit în ultimul timp echipa a doua a celor de la FC Voluntari, a semnat cu divizionara secundă slătineană. Dinu Todoran finalizeză în această lună şi cursurile Licenţei PRO. Bun venit, Dinu Todoran!”, se arată în comunicatul de prezentare al CSM Slatina.

„Sunt condiţii pentru a face performanță“

Dinu Todoran spune că a găsit la Slatina condiții pentru a face performanță. „Am urmărit echipa, mi-a plăcut în mod deosebit în meciul cu Turnu Măgurele, când a avut atitudinea potrivită. Am văzut baza sportivă, cunosc lotul, sunt condiţii pentru a face performanță. Am mare încredere că jucătorii pot face mai mult decât au reușit până acum. Avem schiţat programul pregătirii, reunirea va fi pe data de 5 ianuarie, urmând ca la scurt timp să susţinem un stagiu centralizat”, a declarat Dinu Todoran, la prezentarea oficială.

A început fotbalul la ICIM

Brașoveanul Dinu Todoran, fotbalist crescut de ICIM, nu a avut şansa să joace pentru FC Braşov. A jucat în Liga I la Petrolul, Farul, Victoria Brăneşti, Unirea Urziceni şi FC Botoşani, iar de câţiva ani este angrenat ca antrenor la Voluntari. „În fotbal nu se ştie niciodată unde ajungi. Ca jucător nu am apucat să îmbrac tricoul stegarilor, poate ca antrenor…“, spunea Dinu Todoran când a a fost admis la cursurile pentru Licența Pro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE