23.2 C
Braşov
AcasăMagazinÎn vârf de munte: Jojo, goală într-un ciubăr fierbinte

În vârf de munte: Jojo, goală într-un ciubăr fierbinte

Jojo a pozat goală în vârf de munte, într-un ciubăr fierbinte. În urmă cu câteva zile, Jojo a plecat într-o mini-vacanță romantică la munte, alături de Paul Ipate. Actrița și soțul ei au lăsat copiii la bunici și au profitat din plin de câteva momente de relaxare și liniște. Ei au luat la pas muntele, au fotografiat peisaje mirifice, dar nu au uitat să profite și de senzația sezonului din orice pensiune de la munte: ciubărul. Apa fierbinte și aerul rece realizează cadrul perfect pentru un cuplu care abia și-a mai găsit puțin timp liber și pentru el. În această categorie se înscriu și cei doi actori.
Vedeta a fost cea care s-a bucurat cel mai mult de baia fierbinte din ciubăr. Fiind în vârf de munte și probabil singurii musafiri ai pensiunii la care s-au cazat, Jojo și Paul Ipate și-au dat frâu liber dorințelor. Jojo a renunțat la sutien și s-a lăsat fotografiată, cel mai probabil de Ipate, în apa aburindă.
La vederea unei asemenea imagini, mii de internauți au înroșit butonul de like, iar comentariile apreciative au curs râu.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Dan POPESCU COLIBASI on Românii nu mai vor copii