16.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ciuperci umplute la cuptor

- Advertisement -

Ingrediente: 250 g ciuperci mai mari, 100 g unt, 5 linguri caşcaval ras, 1 ceaşca sos alb, 3 ouă, sare, piper.
Mod de preparare: Se curata ciupercile si se scot cotoarele. Se asaza intr-un graten. Se presara deasupra fiecareia cascaval ras, peste care se pune o felie de ou rascopt, sare si piper. Se toarna sosul alb (o lingura de faina, 25 g unt, o ceasca de lapte) si se pune restul de unt in bucatele. Se da la cuptor 20-25 minute.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 9 decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina