1.9 C
Braşov
AcasăSportPreședintele FRF, Răzvan Burleanu, reacție în scandalul de rasism în...

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, reacție în scandalul de rasism în care e implicat Sebastian Colțescu

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a reacționat în scandalul de rasism în care a fost implicat Sebastian Colțescu la partida din Champions League dintre PSG – Bașakșehirspor. Șeful FRF a declarat, pentru Prosport, că va fi intransigent în legătură cu Sebastian Colțescu, dacă cei de la UEFA vor decicde că prin cuvintele folosite a dat naștere unui act de rasism. „Cuvintele pe care le-am auzit toți nu au ce să caute în fotbal, cu atât mai mult cu cât arbitrii setează standardul pentru respectarea regulilor și a echilibrului pe teren. Noi, ca Federație, nu numai că respectăm valorile UEFA în ceea ce privește incluziunea socială, antirasismul și stoparea instigării la ură, dar le și promovăm. Avem un amplu program educațional în acest sens.În ultimii patru ani, după ce am adoptat Strategia Antidiscriminare a FRF, am dezvoltat peste 10 proiecte de responsabilitate socială pentru jucători, antrenori, oficiali. Așadar, dacă se va dovedi ca a fost vorba de rasism, nu va exista nicio înțelegere din partea mea. Trebuie să așteptăm însă toate detaliile concrete ale acestui incident pentru a trage concluzii. Intenția nu pare să fi fost nicidecum una de a jigni, cred că e evident. Raportul UEFA ne va clarifica desfășurarea incidentului și măsura vinovăției pentru cei implicați”, a declarat șeful FRF, Răzvan Burleanu, pentru ProSport.

2 COMENTARII

  1. Vede oricine ca a fost vorba de o identificare rapida a jucatorului de pe teren, nicio legatura cu rasismul. Prostia umana e nesfarsita, cum spunea Einstein.

  2. in limba noastra romaneasca , negrul este o culoare nicidecum un cuvant cu tenta rasiala , cei care nu stiu asta trebuie sa-si schimbe mentalitatea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE