-4.8 C
Braşov
AcasăMagazinO handbalistă fermecătoare: Ana Maria Tănasie, talentată și frumoasă

O handbalistă fermecătoare: Ana Maria Tănasie, talentată și frumoasă

Ana Maria Tănasie este o cunoscută jucătoare de handbal din România. La 25 de ani, aceasta impresionează pe teren nu doar cu performanțele sportive, ci și cu frumusețea sa. Ana Maria Tănasie practică handbalul de la vârsta de 11 ani, iar în prezent joacă pentru clubul CS Minaur Baia Mare.

În 2015, Ana Maria a făcut parte din lotul național al României care a câștigat medalia de bronz la Campionatul Mondial din Danemarca. În 2016, ea a fost desemnată cea mai bună extremă stânga din lume de către Federația Europeană de Handbal. Ana Maria Tănasie impresionează nu doar cu performanțele sale sportive, ci și pentru că e o femeie superbă, cu o alură de model.

„Sunt din Hunedoara. La 11 ani m-am apucat de handbal. Sora mea practica handbalul. Eu mergeam ca orice altă soră mai mică. Mai mult mă jucam. Uitându-mă la ea, antrenorii m-au îndrumat. Într-adevăr, la început nu pot să spun că am fost foarte încântată, însă pe parcurs mi-am dat seama că este ceea ce îmi doresc. Au fost și sacrificii făcute pentru că am plecat de mică de acasă, însă nu îmi pare rău”, a spus Ana Maria Tănasie, într-o emisiune tv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE