-3.8 C
Braşov
AcasăMagazinMarian Râlea plânge teatrul

Marian Râlea plânge teatrul

Marian Râlea a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV de la Aleph News cât de mult l-a afectat pandemia COVID-19 pe plan profesional. „Ultimul spectacol pe care l-am jucat, în septembrie, înainte să reînchidă teatrele, a fost pentru un singur copil, în aer liber, pe TNB. Oamenii nu au mai venit din cauza fricii de COVID. Se vor găsi alte forme teatrale de expresie. E foarte greu să înveți să faci un spectacol pe care nu știi dacă-l vei juca pe o scenă, poate înregistrăm, poate în online, poate o combinație. Am făcut «Noaptea bufonilor» cu Alexa Visarion și n-am apucat să dăm premiera.
S-au închis teatrele și am reușit să-l transmitem live, fără spectatori și aia a fost premiera. În august am mai jucat de două ori și s-au oprit spectacolele. Dacă se reia va trebui să-l reînvățăm și să îl reinventăm, nu cred că se va juca la fel“, a spus Marian Râlea.
Marian Râlea, brașoveanul pe care mulți l-au iubit de pe vremea celebrului Magician, este convins să teatrul în general s-a schimbat foarte mult în ultimii ani, în comparație cu perioada în care debuta el pe scenă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE