13.4 C
Braşov
AcasăMagazinMonica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor iubesc ia românească

Monica Davidescu, Aurelian Temișan și fiica lor iubesc ia românească

Aurelian Temișan, Monica Davidescu și fiica lor, Dora, au postat pe rețelele sociale un tablou de familie: o poză în costumele tradiționale românești, numai bună de 1 Decembrie.
Mesajul a fost unul de “La mulți ani!” pentru sărbătoriții zilei de Sfântul Andrei, cu trimitere însă și la sărbătoarea națională a României, 1 Decembrie. „La mulți ani! Cu ocazia sărbătoririi Sfântului Andrei, ocrotitorul României, vă dorim multă sănătate, iubire, bucurie și împlinire! Să fiți sănătoși! Mulțumesc Luiza Willems pentru superbele ii, perfecte pentru sărbătoarea națională a românilor, 1 Decembrie”, a fost mesajul postat de actrița Monica Davidescu. Și pentru că poza e una de colecție, internauții le-au transmis numai vorbe frumoase și felicitări pentru că au descoperit rețeta succesului și a longevității în cuplu.
În această perioadă a pandemiei de Coronavirus, în care artiștii au fost destul de afectați, Temișan și soția sa s-au susținut reciproc. Monica a încercat să susțină spectacolele de teatru adaptate noilor condiții, în timp ce Aurelian a continuat misiunea de jurat la „Te cunosc de undeva”.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina