5.8 C
Braşov
AcasăMagazinMihaela Rădulescu, părăsită sau nu?

Mihaela Rădulescu, părăsită sau nu?

În ultima perioadă au apărut speculații în presă conform cărora Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-ar fi despărțit. Pe contul de socializare al lui Felix, partenerul de viață al vedetei, au dispărut fotografiile în care apare cu Mihaela. O singură postare a rămas pe contul social media care amintește de cei doi. Cei doi sunt discreți cu viața lor personală, motiv pentru care nici în presă nu vorbesc despre relația lor, ci doar atunci când sunt solicitați în acest sens. Lumea face tot felul de presupuneri, iar Mihaela Rădulescu nu a lămurit dilema, dar a făcut anumite dezvăluiri personale din care fiecare înțelege ce vrea:
„Orice relație neconvențională, mai ales între doi oameni publici, e dezbătută în cel mai convențional mod cu putință de presă și de public. Credeți ce doriți. Eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.
„Am învățat să-mi prețuiesc mult mai mult viața privată. Și am constatat că am numai de câștigat de-aici. Atât eu, cât și familia mea. Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine. (…) Nu trăim la fel, nu gândim la fel despre iubire și libertate, nu simțim la fel. Deci haideți să mai și acceptăm că și cuplurile pot avea diverse forme de fericire și de conviețuire. Iar dacă nu puteți accepta, eu tot vă doresc fericirea mea. Pentru că e reală și întreagă”, a mai spus vedeta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române