13.4 C
Braşov
AcasăSport„Grupul se va suda“: ACS SR Brașov. Horia Popa, liantul dintre...

„Grupul se va suda“: ACS SR Brașov. Horia Popa, liantul dintre conducere și vestiar

Golgheterul lui ACS SR Brașov din prima parte a sezonului Ligii a 3-a, Horia Popa, a analizat evoluţia echipei în prima parte a sezonului. „Consider că a fost o primă parte de campionat foarte bună pentru noi, dacă ne uităm la locul din clasament. Cred că ne-am îndeplinit, în cea mai mare perioadă, sarcinile. Startul a fost entuziasmant, apoi a venit un duş rece cu Odorheiu Secuiesc, dar cred că ne-a ajutat pentru ceea ce a urmat. Pe final de sezon au fost unele rezultate mai puţin bune, dar nu ne descurajăm. Este foarte important că am marcat meci de meci, asta ne-a ajutat şi ne-a dat încredere“, a spus Horia Popa citat de pagina de facebook a clubului brașovean.

- Advertisement -

Liantul dintre conducere și vestiar

Horia Popa a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă la club, dar și despre schimbările prin care se încearcă revenirea la o situaţie normală. „Vreau să îi felicit pe cei care în vară s-au alăturat acestui proiect, cred că fără implicarea lor nu am fi reuşit aceste rezultate. Viziunea este una nouă, personal, ca şi căpitan al echipei, am primit mai multă responsabilitate din partea antrenorului şi a conducerii şi cred că este un lucru normal să încerc să asigur legătura între vestiar şi conducere. Vizibilitatea a fost mult mai bună în ultimul timp, dar mai este mult de lucru pentru a redresa complet acest club şi pentru a putea ajunge să ne batem pentru ceea ce îşi doreşte toată lumea. Din punct de vedere sportiv, cu siguranţă că în momentul în care ne vom omogeniza şi vom avea o perioadă de pregătire împreună, vom arăta şi mai bine pe teren. Eu îmi scot pălăria în faţa celor care au venit la SR Braşov în acest moment greu şi în faţa celor care au rămas alături de această echipă din vechiul grup“, a spus Horia Popa.

„Ne dorim să promovăm“

- Advertisement -

Fotbalistul este convins că echipa va fi mai puternică în primăvară, iar diferența față de primele două locuri ce asigură participarea la barajul de promovare este una recuperabilă. „Sunt convins că vom fi mai puternici în partea a doua. Momentan, suntem la 6 puncte de locul 2 şi la 9 puncte de lider. Sunt diferenţe recuperabile, noi în vestiar ne dorim să promovăm, dar ştim că situaţia este încă dificilă şi că cei din conducere au de rezolvat multe probleme. Sunt convins însă că ne vom întoarce mai puternici şi după ce vom lucra împreună în perioada de pregătire, grupul se va suda şi echipa va arăta și mai bine”, a menţionat Horia Popa.

Mesaj pentru fani

Horia Popa a vorbit şi despre perioada de vacanţă şi a avut un mesaj pentru toţi fanii „stegari”: „Suntem în vacanţă, dar continuăm să ne antrenăm individual, pentru că trebuie să rămânem în formă. Pauza asta ne ajută însă mental, aveam nevoie de ea pentru că a fost presiune în timpul campionatului. Fanilor «stegari» le doresc sănătate, sărbători fericite şi îi aşteptăm din nou alături de noi, sperăm chiar în tribune”.

Horia Popa: „Ceea ce mi se întâmplă mie la SR Braşov reprezintă cea mai mare bucurie sufletească. Faptul că am devenit căpitanul echipei care reprezintă oraşul Braşov este o mândrie pentru mine. Probabil că banderola mă responsabilizează şi mai mult pe teren, dar şi în afara lui. Golurile marcate de mine au fost în mare măsură rodul muncii echipei. Le mulţumesc colegilor pentru tot”.

Cifrele lui Horia Popa în prima parte a sezonului

9 meciuri disputate
9 goluri marcate (6 din penalty)
763 de minute jucate
5 cartonașe galbene

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina