23.8 C
Braşov
AcasăMagazinFără reținere: Anna Lesko, mângâieri fierbinți

Fără reținere: Anna Lesko, mângâieri fierbinți

Anna Lesko este din ce în ce mai lipsită de inhibiții, iar ultimul videoclip i-a lăsat fără aer pe fani. Este videoclipul piesei „Eu cu tine, tu cu mine“, iar artista și-a etalat fără reținere formele fizice mult admirate. Anna Lesko a filmat alături de Bogdan Mocanu, fost concurent la „Puterea dragostei“.
În videoclip, ea apare în brațele lui Bogdan Mocanu, în cadă, iar acesta o ține în brațe. Vedeta nu a avut rețineri să fie mângâiată de Mocanu. În timp ce purta doar un body de culoarea pielii, care a lăsat la vedere aproape tot. În timp ce părerea bărbaților pare unanimă, sunt voci feminie care nu folosesc cele mai dulci epitete la adresa cantăreței.
Ana-Maria Ababei, fostă concurentă la emisiunea „Ferma”, a mărturisit că nu va ține legătura cu cântăreața Anna Lesko, după ce a avut parte de niște conflicte cu ea. „Ca de fiecare dată, voi alege să am lângă mine doar oameni de calitate. Vă zic și cu cine nu voi mai vorbi după terminarea emisiunii, dar numai dacă promiteți că scrieți cu litere mici, ca să nu fie sesizabil. Anna Lesko”, a declarat Ana-Maria Ababei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române