7.4 C
Braşov
AcasăStiri BrasovSpectacole online la Centrul Cultural Reduta

Spectacole online la Centrul Cultural Reduta

Centrul Cultural Reduta și-a propus să aducă actul cultural cât mai aproape de public și să prezinte în mediul online, pe platforma eventbook, pe canalul de youtube și pe site, evenimente culturale: expoziții, concerte, filme și lansări de carte.
Sâmbătă, 28 noiembrie, de la ora 20.00 va fi transmis recitalul Adei Milea.
De Ziua Națională a României, pe canalul de youtube va fi transmis online spectacolul „Pe-al nostru steag e scris UNIRE”, începând cu ora 16.00.
Participă: Ansamblul folcloric „Poienița”, Ansamblul de dansuri „Buzavirag”, Ansamblul de dansuri germane „Korona”, Ansamblul de dansuri grecești „Efthymos”, Orchestra „Plaiuri Transilvane” și Grupul de soliști „Țara Bârsei”.
În 3 decembrie, de la ora 19.00, concertul așteptat de publicul iubitor al acestui gen artistic se numește „A iubi românește”. Actorul Dan Puric și cantautorii Victor Socaciu și Cătălin Stepa vor oferi un spectacol încărcat de emoție și presărat cu poezie.
În 9 decembrie de la ora 20.00 sunteți invitați la o seară dedicată filmului. „Despre trup și suflet” / „On Body and Soul”, în regia Ildikó Enyedi este un film cu importante premii internaționale, care prezintă o poveste de dragoste atipică, între doi introvertiți ce descoperă printr-o întâmplare că au același vis în fiecare noapte.
O seară dedicată poeziei va fi pe 11 decembrie, de la ora 19.00, când pe canalul de youtube va avea loc lansarea oficială a volumului de sonete „Paingul Orb”, cu Adrian Munteanu în calitate de autor și interpret.
În 14 decembrie, de la ora 11.00, pe canalul de youtube și pe site, la rubrica Story, veți putea viziona Expoziția online „Oameni și datini”, editia a VI-a, 2020. Vor fi expuse 55 de fotografii care au participat în perioada 15 septembrie – 5 noiembrie 2020, la Concursul Național de Fotografie Etnografică „Oameni și datini”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române