6.3 C
Braşov
AcasăStiri BrasovȘapte oferte pentru noi lucrări la Aeroportul Brașov

Șapte oferte pentru noi lucrări la Aeroportul Brașov

Lucrările de deviere a canalului Beselcin şi de montare a sistemului de protecţie perimetrală la Aeroportul Internaţional Braşov, aflate în procedură de achiziţie, au stârnit interesul operatorilor economici.
Șapte oferte au fost depuse pentru contractarea proiectului „Execuţie deviere canal colector Beselcin cu impact asupra drumului perimetral și de acces la echipamente tehnologice, precum și asupra gardului perimetral și a porților de acces – etapa III AIBG; Execuție Sistem de protecție perimetrală (Sistem de televiziune cu circuit închis pentru gard perimetral și zona tehnică), etapa a III a AIBG”.
În prezent, în etapa de evaluare sunt documentaţiile depuse de patru ofertanţi unici şi trei asocieri de firme: EREN CONS, MEVA CONCEPT, IMFALT YOL YAPI SANAYI TICARET AS, MORANI CONSTRUCT, Asocierea CONSAL SRL – RS ACTIV, Asocierea VIAROM CONSTRUCT – Electrogrup şi Asocierea ELDICLAU PREST – HELINICK.
Toate firmele şi asocierile participante propun unul sau mai mulţi subcontractanţi, având în vedere că urmează a fi realizate patru tipuri de lucrări: construirea drumului tehnologic perimetral şi acceselor la echipamentele de radionavigaţie, construirea împrejmuirilor şi porţilor, devierea canal colector Beselcin şi montarea sistemului de protecţie perimetrală (sistem de televiziune cu circuit închis pentru gard perimetral şi zona tehnică).
Valoarea totală estimată a lucrărilor, conform devizului general, este de 28.662.641.10 lei (fără TVA), finanţarea fiind asigurată din bugetul local al Judeţului Braşov.
„Aeroportul Internaţional Braşov este cel mai important proiect investiţional al Judeţului Braşov. De aceea, facem toate demersurile pentru ca partea de construcţie a infrastructurii aerfoportuare şi cea de operaţionalizare să fie terminate anul viitor. Dispunem de fondurile necesare pentru a duce la bun sfârşit lucrările pe care le avem în derulare, precum şi toate dotările cu echipamente pe care le mai avem de făcut şi ne dorim, la fel ca toţi braşovenii, ca în cursul anului 2021 să începem operarea Aeroportului de la Ghimbav”, afirmă preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române