13.4 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Tort de ciocolată

- Advertisement -

Ingrediente: 150 gr. miere, 9 linguri gris, 100 gr. zahăr pudră, 7 ouă, 2 tablete de ciocolata (cca.40 gr. în total), 3 linguri apă călduţă, 1/4 praf de copt.
Mod de preparare: Se dizolvă ciocolata în miere, la bain-marie, amestecând mereu. Se adaugă zahărul pudră, apa, gălbenuşurile şi se bate totul spumă. Se adaugă spuma de albuş, alternativ cu grisul în care s-a amestecat înainte praful de copt. După omogenizarea compoziţiei, se toarnă în forma de tort şi se dă imediat la cuptor. Se coace la foc potrivit. Blatul răcit se taie orizontal şi se umple cu o cremă groasă de ciocolată. Suprafaţa şi laturile se ung cu aceeaşi cremă; deasupra se rade ciocolata sau se ornează cu glazură fondantă albă; în acest caz, se decorează cu jeleuri colorate de fructe.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 26 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina