-3.8 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: ACS Kids Tâmpa Brașov. Concluziile lui Adrian Hârlab

Liga 3: ACS Kids Tâmpa Brașov. Concluziile lui Adrian Hârlab

l „A fost o primă jumătate de campionat și cu bune și cu rele pentru noi“, spune directorul tehnic al clubului brașovean

ACS Kids Tâmpa Brașov a terminat prima parte a sezonului din C5 pe ultimul loc, cu doar șase puncte. Destul de puțin, însă dacă este să comparăm cu Cetate Râșnov, o echipă cu mulți jucători experimentați și fără probleme financiare, dar care are același număr de puncte, e acceptabil pentru Kids Tâmpa, o echipă care se bazează pe jucători tineri. Chiar dacă cifrele nu sunt încurajatoare, cel mai slab atac (7 goluri marcate), cea mai slabă apărare (24 de goluri primite) și cele mai multe înfrângeri din această serie (8), cei de la Kids Tâmpa au planuri mari pentru partea a doua a campionatului.
Directorul tehnic al echipei, experimentatul Adrian Hârlab (72 de ani), cel care se ocupă de pregătirea echipei alături de Ciprian Anghel și Nicu Văduva, a tras concluziile primei părți a sezonului.

„Am suferit mult“

Marele regret al lui Hârlab este că echipa nu a strâns mai multe puncte.. „Facem parte dintr-o serie foarte interesantă, unde am văzut un fotbal plăcut ochiului din partea majorității echipelor. Un lucru bun pentru copiii noștri, care au avut doar de învățat. Este păcat că nu am reușit să adunăm mai multe puncte. A fost o primă parte de campionat în care am suferit mult. Am avut mulți jucători accidentați, astfel că am fost nevoiți să improvizăm cu copii de la grupe mai mici, care nu au reușit să facă față fizic. În plus, lipsa noastră de experiență ne-a făcut să pierdem puncte foarte ușor”, consideră Adrian Hârlab.

„Puteam avea 4-5 puncte în plus“

Directorul tehnic al „urșilor” a evidențiat și câteva aspecte pozitive la tânăra sa echipă. „Am făcut și destule jocuri bune, chiar foarte bune, cu Olimpic Cetate Râșnov, cu Astra 2 și cu CS Blejoi, chiar dacă ultimul l-am pierdut. Au fost jocuri în care am arătat atitudine, determinare, voință, iar asta s-a văzut foarte bine. Consider că, dacă am fi fost un pic mai atenți, am fi avut cel puțin 4-5 puncte în plus. În meciurile cu CSO Plopeni, cu KSE Tg. Secuiesc, cu Corona sau cu Sepsi OSK 2, nu am jucat rău, dar am simțit că am fi putut mai mult. Avem noroc că pauza dintre tur și retur este una destul de mare, astfel că avem timp suficient să încercăm să reglăm ce nu a funcționat în prima parte a campionatului”, a spus Adrian Hârlab, citat de site-ul oficial al clubului brașovean.

„Mai puternici în 2021“

Adrian Hârlab a mai spus că se bucură că fotbalul brașovean are din ce în ce mai multe reprezentate. „Mi-a plăcut să văd din nou derby-uri pe ICIM, dar și jocuri între echipe din Brașov, ca altădată. Am început bine, cu un succes contra celor din Râșnov, la capătul unui joc bun. Nu ne așteptam să avem o partidă așa reușită la prima evoluție acasă, în Liga a 3-a. Apoi, a venit deplasarea de pe «Tineretului», cu SR, unde cât am jucat 11 la 11 am făcut-o bine. Dar a venit eliminarea lui Mihăilă și s-a rupt tot jocul pentru noi. În ultimul derby, contra Coronei, acasă, am avut iar evoluție bună, dar am fost privați de un penalty clar pe care l-am avut și poate altul ar fi fost rezultatul final. A fost o primă jumătate de campionat și cu bune și cu rele pentru noi, dar suntem încrezători că vom fi mai puternici anul viitor”, a încheiat reputatul antrenor brașovean.

ACS Kids Tâmpa Brașov în cifre

10 meciuri în C5:
2 victorii, 8 înfrângeri
6 puncte
7 goluri marcate
24 goluri primite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE