10.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Drob de post

- Advertisement -

Ingrediente: 4 cepe mari, 1 kg. de vinete, 5 linguri gris, 5 ouă, 100 gr. caşcaval de post, 2-3 roşii, 3 legături pătrunjel, 100 ml. ulei de măsline, sare şi piper după gust.
Mod de preparare: Se curăţă vinetele de coajă, se taie pe lungime apoi în cubuleţe şi se opăresc în apă cu sare. Ceapa tocată se căleşte în ulei de măsline încins până devine aurie. Peste vinetele opărite şi scurse de apă se presara grişul, se amestecă totul cu ceapa prăjită, se adaugă pătrunjelul tocat mărunt, sare, piper şi ouăle bătute. Se toarna totul într-un vas neuns şi se introduc la cuptor. Se presară caşcaval ras deasupra.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 19 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina