0.8 C
Braşov
AcasăMagazinAlexandra Stan are inima frântă

Alexandra Stan are inima frântă

Alexandra Stan și iubitul acesteia au pus punct unei relații de scurtă durată. Deși cei doi nu au fost împreună prea mult timp, Alexandra are inima frântă și nu se sfiește s-o spună.
Nu de mult, Alexandra Stan a publicat în mediul online primele fotografii cu bărbatul cu care se iubea de câteva luni. Însă la doar câteva zile distanță a venit despărțirea. Vedeta a publicat un mesaj în care vorbește despre ce s-a întâmplat între ei și cât de greu îi este în aceste momente.
 „Oricât de clișeu pare, Universul lucrează pentru ca noi să putem ajunge la destinație, indiferent care ar fi aceasta. Chiar dacă eu sunt introspectivă și îmi place să studiez ce se întâmplă în jur, tind să mă atașez de oameni, locuri, mirosuri, sentimente, etc. Sunt totuși, om. Așa că, ultima relație pe care am avut-o cu un bărbat, chiar dacă a fost cu adevărat eliberatoare și liberă, și deschisă, m-a lăsat cu inima frântă pentru că am făcut greșeala de a proiecta, de a visa, așa că m-am atașat din cauza așteptărilor de viitor”, a transmis Alexandra Stan în mediul virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE