24.1 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Peşte la cuptor pe tăieţei

- Advertisement -

Ingrediente: 1 kg peşte, 300 g tăieţei, 100 g unt, 200 g smântână, sare, piper
Mod de preparare: Se fierb tăieţeii în apă cu sare. Se scurg. Se aşază pe fundul unei tăvi unse cu unt.
Deasupra se aşază peştele dat cu sare şi piper şi untul. Se ţine la cuptor 45 minute la foc potrivit. După o jumătate de oră se toarnă smântâna.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 17 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ