17.2 C
Braşov
AcasăSportLiga 3, Seria 5: Corona Brașov iernează în fotoliul de lider

Liga 3, Seria 5: Corona Brașov iernează în fotoliul de lider

Autor: Adi MARICA

l Echipa antrenată de Călin Moldovan a încheiat anul cu o victorie la Tg. Secuiesc

Corona Brașov s-a impus, sâmbătă, în deplasarea de la Tg. Secuiesc, scor 3-1 (1-1). Echipa brașoveană a încheiat anul pe primul loc în C5 cu un avans de trei puncte față de a doua clasată, CS Blejoi.
Cei de la Corona au avut emoții la Târgu Secuiesc doar în debutul jocului, atunci când Zsolt Zsombori a deschis scorul cu un șut fabulos de la 25 de metri la care Mutu nu a avut replică (10). Alin Damian a restabilit egalitatea cu un șut la colțul lung (17). Imediat după pauză, Corona a intrat în avantaj grație reușitei și Alin Damian, iar Marian Cristescu a stabilit scorul final în minutul 67. Corona Brașov: Mutu – Burlacu (46 Roşu), Tălmaciu, Cîrstian, Dumbravă – Drăgoi, Leonte, Alupoaie (85 Nicolau), Lingurar (80 Toader) – Cristescu (70 Voicu), A. Damian (80 Nechita).

Bunduc: „Au contat foarte mult absențele“

Căpitanul lui KSE, brașoveanul Gabi Bunduc, spune că în acest meci au contat foarte mult absențele din echipa sa. Printre jucătorii importanți care nu au putut juca au fost Răzvan Damian, Emanuel Popa sau Babeiu. „Corona a câștigat pe merit, dar parcă nu au mai avut forța din meciul din prima etapă. La noi au contat foarte mult absențele pentru acest joc, în care nu am putut folosi 8 jucători. Dacă am fi avut tot lotul valid eu cred că puteam câștiga“, a spus Gabi Bunduc.

Moldovan: „Este reconfortant…“

De cealaltă parte, antrenorul Coronei, Călin Moldovan, a declarat că este bucuros că echipa sa a terminat prima parte a campionatului neînvinsă. „Suntem bucuroși că am reușit să câștigăm şi acest joc şi îi felicit pe băieți pentru felul în care au abordat acest meci. Chiar dacă am fost conduși cu 1-0 printr-o execuție senzațională de la 25 de metri, am reuşit să controlăm acest joc, am avut mai multe ocazii de a marca şi nu ne-am făcut probleme că nu putem să ieșim de pe teren învingători. Desigur, suntem mulțumiți pentru victorie, dar şi bucuroși că am terminat această prima parte de campionat pe prima poziție. Este reconfortant să ştim că nu am pierdut niciun joc în toată această perioadă și le mulțumesc băieţilor că au înţeles că trebuie să abordăm cu seriozitate fiecare joc, ceea ce au şi făcut. Au avut un parcurs bun şi merită felicitările noastre”, a spus Moldovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române