15.3 C
Braşov
AcasăSportPremieră pentru Ciprian Mardan

Premieră pentru Ciprian Mardan

Autor: Adi MARICA

- Advertisement -

l Făgărășeanul va debuta ca observator de joc la Liga a 2-a, duminică, la meciul FC U Craiova – SCM Gloria Buzău

Fost fotbalist şi arbitru, făgărăşeanul Ciprian Mardan este observator FRF, iar de anul trecut este și posesorul Licenței B de antrenor. Mardan este absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Transilvania din Braşov- 2006, specializarea Fotbal. De asemenea, Mardan este masterand în Antrenament Sportiv, în cadrul aceleiaşi facultăţi, în 2007.

Prima delegare ca observator de joc la Liga a 2-a

- Advertisement -

După aproape doi ani de așteptare, Mardan a fost delegat ca obseravator de joc la un meci de Liga a 2-a. Și nu unul oarecare, ci un derbi al etapei a 12-a, cel dintre liderul FC U Craiova și SCM Gloria Buzău . Meciul este programat duminică, la Drobeta Turnu Severin, de la ora 19.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1.

Făgărașul la putere

Fotbalul făgărășean este bine reprezentat în corpul observatorilor FRF, dar și în elita arbitrajului. În urmă cu o săptămână, centralul Marian Barbu a fost introdus pe Lista FIFA de către șeful CCA, grecul Kyros Vassaras.  Constantin Cantemir este arbitru în lotul pentru Liga a 2-a, iar Gabriel Boncz face parte din lotul pentru Liga a 3-a. Alexandru Gherghe este în corpul observatorilor FRF pentru Liga a 2-a din 2016, iar Dragoș Bogdan este observator de arbitrii din 2019.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina