AcasăComunicateCOMUNICAT DE PRESĂ: Anunț începere proiect „Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin...

COMUNICAT DE PRESĂ: Anunț începere proiect „Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin achizitia de active”

Data publicării: 13.11.2020

Societatea Atolis SRL anunță începerea activităților proiectului cu titlul „Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin achizitia de active”, Cod MySMIS: 131169.
Proiectul „Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin achizitia de active”, cod MySMIS: 131169, finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat de către Atolis SRL și are o valoare totală de 1.409.285,75 lei, din care 949.973,62 lei reprezintă finanțare nerambursabilă. Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 10.06.2019 – 28.02.2021.
Obiectivele proiectului sunt:
Cresterea competitivitatii societatii Atolis SRL prin achizitionarea a 2 echipamente tehnologice pana la sfarsitul perioadei de implementare a proiectului.
Mentinerea locurilor de munca cel putin la nivelul anului de referinta 2018 (3 locuri de munca) pe perioada de implementare si de monitorizare a investitiei si crearea a 5 noi locuri de munca pana la sfarsitul perioadei de implementare si mentinerea acestora pe intreaga perioada de monitorizare.
Realizarea unui numar de 5 tipuri de produse imbunatatite ca urmare a realizarii investitiei propusa in prezentul proiect, incepand cu primul an de operare al investitiei.

Adresa: Str. 13 DECEMBRIE,nr. 15, Sc. E,
Ap. 7, Mun. Brasov,judetul Brasov,
Tel: 0724341040, Mail: office.atolis@gmail.com

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar