10.7 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Ghiveci de vinete

- Advertisement -

Ingrediente: 3 kg. vinete, 1/2 kg. ceapă, 1 kg. ardei graşi, 1 1/2 kg. gogoşari, 700 ml ulei, o căpăţână de usturoi, 3 kg. roşii, sare
Mod de preparare: Se coc vinetele, se curăţă şi se lasă să se scurgă. Ardeii şi gogosari se coc şi se curăţă, ceapa se căleste 10 minute. Se ia vasul de pe foc, se adaugă usturoiul tocat, ardeii, gogoşarii şi vinetele. Se omogenizează şi se dă la cuptor cu foc mic până când ghiveciul scade potrivit. Se pune preparatul fierbinte în borcane mici, se leagă cu celofan sau se pun capace presate şi se sterilizează pe baia de aburi, 30 de minute.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 12 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina