17.5 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Sufleu de tăiţei cu mere

- Advertisement -

Ingrediente: 1/2 kg mere, 4-5 linguri zahăr, 1 linguriţă gris sau făină, coajă de lămâie, 200 g tăiţei, 1 litru lapte, 1 ou, 2 linguri pesmet, zahăr vanilat, câteva nuci macinate
Mod de preparare: Se fierb tăiţeii în laptele clocotit cu jumătate cantitate de zahăr, până când absorb complet laptele. Separat se îngroaşă un pahar lapte cu o linguriţă făină sau de gris. Se ia de pe foc, se amestecă cu gălbenuşul, cu restul de zahăr şi cu zahărul vanilat şi coaja de lămâie. Se amestecă tăiţeii strecuraţi cu merele tăiate felioare şi cu crema de lapte, se adaugă albuşul spumă şi pesmetul. Se toarnă într-o forma unsă şi se coace o ora la foc potrivit. Mod de servire: Se serveşte presarat cu câteva nuci măcinate .

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 11 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE