16.9 C
Braşov
AcasăCititoriRețeta zilei

Rețeta zilei

Compot de prune în oțet

- Advertisement -

Ingrediente: 2 kg. prune bistriţene, oţet, apă, sare, zahăr, scorţişoară
Mod de preparare: Prunele bine spălate se aşază în borcane de 800 ml. Se măsoară cantitarea necesară de lichid de care avem nevoie. 1/3 din cantitate va fi oţet, iar restul apă. Sare aprox 30 g. la litru, zahăr aprox. 150 g la litru. Se adaugă scorţişoara şi se dă un clocot. După răcire se toarnă peste prunele din borcane. Se leagă cu celofan dublu şi se fierb în bain marin timp de 25 minute. Se acoperă şi se lasă să se răceasca. Mod de servire Se serveşte la fripturi.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 9 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE

Domn ministru T B on Incendii de vegetație în județ
Rammstein on Războiul din Ucraina