15.8 C
Braşov
AcasăMagazinDaniela Crudu și-a tras mașină nouă

Daniela Crudu și-a tras mașină nouă

Daniela Crudu nu a fost afectată financiar de pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe țara noastră. Dovadă stau aroganțele pe care le face bruneta, fără să stea câtuși de puțin pe gânduri.
Fosta asistentă TV, deși nu mai apare pe micul ecran, asta nu înseamnă că duce lipsă de fonduri. Vedeta trăiește acum din contractele de imagine, deloc puține la număr și foarte bine plătite, din câte se observă. Pe lângă vacanțele de lux pe care și le permite și în care se pozează extrem de sexy, dar și pe lângă obiectele vestimentare extrem de scumpe, se pare că banii nu sunt o problemă, căci acum a mai făcut un gest de invidiat.
Și cum Daniela Crudu nu se uită la bani, ci trăiește clipa așa cum își dorește de fiecare dată, și acum, încă o dată, fosta asistentă a lui Dan Capatos și-a mai atins un obiectiv. Ea se mândrește acum pe rețelele de socializare cu o nouă mașină, un adevărat bolid de lux, al cărui preț se ridică la aproape 100.000 de euro. Astfel că, sfârșitul de săptămână o prinde pe Cruduța la volanul unui nou bolid de lux, pregătită să străbată cu el străzile din Capitală. Până atunci, ea se laudă cu noua achiziție pe Instagram.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

Articolul precedentCugetări
Articolul următorAlina Pușcău nu se desparte de Hollywood

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE