-3.2 C
Braşov
AcasăSportReprezintă Brașovul la Mondiale: Ionuț Caracudă e optimist înaintea Mondialului de...

Reprezintă Brașovul la Mondiale: Ionuț Caracudă e optimist înaintea Mondialului de Culturism și Fitness

l Sportivul din Brașov are așteptări mari la competiția organizată în Spania

Sportivul Ionuț Caracudă, stabilit de mai mulți ani la Brașov, va participa, la finalul acestei săptămâni, la ediția 2020 a Campionatului Mondial de Culturism și Fitness. Competiția va avea loc la Santa Susana, în Spania.

După mai bine de o lună de la Campionatele Europene, Ionuț revine în localitatea spaniolă pentru a încerca obținerea unui nou rezultat mare pentru Brașov și România. „Am emoții, ca orice concurent, chiar dacă am o experiență foarte mare la acest nivel. Concurența va fi și mai acerbă decât cea de la europene, astfel că se poate întâmpla orice. Eu mi-aș dori un rezultat mai bun ca și anul trecut, când am terminat pe locul 8. Nu va fi ușor, pentru că toți competitorii s-au pregătit foarte bine, dar sunt încrezător că pot reprezenta cu mândrie Brașovul și România”, a declarat Ionuț Caracudă.

Accidentare înainte de Mondiale

Sportivul brașovean a tras tare în ultima perioadă, îmbinând munca sa de antrenor personal la 18 Gym Fitness Club, cu antrenamentele pentru întrecerea mondială. „Am avut o perioadă bună, deși am suferit o mică accidentare la unul dintre degetele mâinii stângi ce m-a făcut să regândesc programul de pregătire. Combinația asta dintre lucrul cu elevii mei și antrenamentele pentru cea mai importantă competiție din acest an mi-au dat așa, un vibe frumos, care sper să mă ajute să obțin un loc cât mai sus în Spania”, a mai adăugat sportivul. Ionuț Caracudă (54 de ani) va participa la Mondiale la categoria 80 kilograme destinată celor care au peste 50 de ani. Sistemul de desfășurare este următorul: în prima etapă vor intra pe scenă toți competitorii, în mai multe serii, după care se vor alege primii 10 care vor ajunge în semifinale; după o nouă rundă pe scenă, arbitrii vor alege 6 concurenți, care se vor lupta în marea finală pentru podium.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE