14.1 C
Braşov
AcasăMagazinS-a stins în somn: Ultima imagine cu Sean Connery

S-a stins în somn: Ultima imagine cu Sean Connery

În ultimii ani de viaţă, Sean Connery, care a murit sâmbătă, a preferat să stea departe de ochii camerelor de luat vederi. Ultima imagine cu Sean Connery în viaţă a fost realizată de ziua lui de naştere, pe 25 august 2019. Alături de cel care i-a dat viaţă lui James Bond apar fiul său Jason şi partenera acestuia Fiona Upton, conform mirror.co.uk. Connery apare zâmbitor, încadrat de cei doi, un moment intim emoţionant. Dovadă că a avut o relaţie apropiată de fiul său stau şi cuvintele spuse de Jason sâmbătă, după anunţul morţii legendarului actor: „E o pierdere pentru oamenii din întreaga lume. O să ne ia o vreme să procesăm ce s-a întâmplat, deşi tata nu era bine de ceva vreme”, a spus el pentru BBC. Conform unei declaraţii date de familia lui Sean Connery, el a murit în somn, în reședința sa din Bahamas, înconjurat de cei iubiţi. Avea 90 de ani. El va fi înmormântat în cadrul unei ceremonii private, urmată de un memorial care va fi planificat după ce trece noul val de coronavirus.

Considerat cel mai bun interpret al rolului James Bond, în filme ca „Dr. No”, „Goldfinger” şi „You Only Live Twice”, Connery a creat un model pentru un erou de acţiune proaspăt şi interesant. În total, între 1962 şi 1983, el a jucat în şapte filme ale francizei. A ales să renunţe la actorie în 2003, după „The League of Extraordinary Gentlemen”, un eşec atât de box office, cât şi de critică.
Connery a jucat în 90 de filme, iar în 1988 a primit trofeul Oscar pentru rolul secundar din „The Untouchables”, regizat de Brian De Palma.

Urmăriți Monitorul Expres și pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Cele mai populare

Web design Brasov
EVOLUEAZA IN CARIERA – CRESTEREA NIVELULUI DE COMPETENTE IN RANDUL ANGAJATILOR!

COMENTARII RECENTE