-1.1 C
Braşov
Acasă Cititori Rețeta zilei

Rețeta zilei

Salată de iarnă

Ingrediente: 4 kg varză, 2 kg gogoşari,1 kg castraveţi,1 kg ceapă, 1 kg gogonele, 1 kg morcovi, 1l oţet, 250 gr zahăr, 100 gr boabe muştar, 10 gr piper, foi de dafin, sare
Mod de preparare: Zarzavaturile se curăţă, se spală şi se lasă la zvântat. Se taie varza feliuţe, iar gogoşarii, gogonele, ceapa, morcovii, castraveţii în rondele cât mai subţiri. Cele de ceapă se desfac în inele, castraveţii nu se curăţă. Gogoşarii se aleg bine de seminţe şi fibrele iuţi din interior. Se sărează totul şi se lasă până a doua zi. Se scurg de zeamă, dar nu se storc, se amestecă cu oţetul, zahărul şi restul condimentelor. Se pun în borcane, se leagă cu celofan. După 60 zile se pot consuma.

Articolul precedentO carte pe zi
Articolul următorS-a întâmplat la 30 octombrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare

169 de noi cazuri COVID la Brașov, 8134 în țară

169 de noi cazuri COVID au fost raportate în ultimele 24 de ore în județul Brașov, unde rata de transmitere a coronavirusului a scăzut...

Rata de infectare cu COVID-19 în Brașov s-a mai domolit: sub 9, în municipiul Brașov, 6,44 de cazuri la mia de locuitori în județ

Rata de infectare cu COVID-19 în Brașov s-a mai domolit un pic. În județ, rata de transmitere a scăzut la 6,44 de cazuri la...

Olimpia CSU Brașov, start perfect în LNBF

În prima etapă a LNBF, Olimpia CSU Brașov s-a impus, vineri seara, la Sfântu Gheorghe, în meciul cu KSE Târgu Secuiesc, scor 77-66. ''A...

Volei. Divizia 1 (m). CSU Brașov, învinsă clar de Unirea Dej / Duminică, meci de totul sau nimic cu UV Timișoara

Voleibaliștii de la CSU Brașov au pierdut primul meci din turneul 3 al Diviziei A1. În primul meci al turneului de la Brașov, Unirea...

COMENTARII RECENTE