-1.4 C
Braşov
AcasăSportLiga 3: ACS Kids Tâmpa Brașov, deplasare dificilă la Blejoi

Liga 3: ACS Kids Tâmpa Brașov, deplasare dificilă la Blejoi

Sâmbătă, de la ora 15.00, ACS Kids Tâmpa Brașov, echipă aflată pe locul 9 în Seria a 5-a a Ligii a 3-a, cu 6 puncte, va evolua în deplasare la CS Blejoi (locul 3, 14 puncte).

Biziniche își avertizează jucătorii

Un meci complicat pentru brașoveni, cu o echipă surpriză a seriei, care a arătat că nu întâmplător se află pe podiumul seriei. „Nu este deloc o surpriză parcursul nostru de până acum. Vine ca o consecință firească a unei omogenități de invidiat la acest nivel competițional la nivelul lotului de jucători și băncii tehnice. Avem niște băieți admirabili care se pregătesc, acum, în nocturnă, după orele de serviciu. Ne bucură pe toți aprecierile care vin din toate părțile demonstrând că se muncește bine la CS Blejoi. Le-am atras atenția jucătorilor că partida cu Kids Brașov este foarte importantă. Trebuie să tratăm cu toată seriozitatea această confruntare pentru a evita orice surpriză neplăcută“, spune Gheorghe Biziniche, președintele echipei prahovene.

Anghel: „În retur vom arăta mult mai bine“

De cealaltă parte, antrenorul Ciprian Anghel, consideră că echipa brașoveană putea obține mai multe puncte în acest tur de campionat. „Avem doar șase puncte, clar nu suntem mulțumiți de acest aspect. Suntem conștienți că se putea mai mult, dar la fel de conștienți suntem că avem un lot foarte tânăr, cu jucători debutanți. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, atât tactic cât și fizic, dar sperăm să le rezolvăm în pauza de iarnă. Cu siguranță, în retur vom arăta mult mai bine. Până atunci, sâmbătă întâlnim o echipă bună, care se bate la câștigarea seriei, cu jucători experimentați, care pot face diferența. Au pierdut un singur joc acasă, cu Corona, însă vin după un meci bun la SR Brașov. Orice punct este binevenit”, a spus Ciprian Anghel. Cum portarul titular Cristian Câșlariu este, în continuare, accidentat și nu va putea fi utilizat la partida din Prahova, astfel că „urșii” se vor baza în continuare pe Tudor Botiș, un tânăr de 15 ani. „Meciurile de până acum au fost complicate, grele. Încercăm la fiecare joc să ne ridicăm la nivelul Ligii a 3-a. Nu sunt deloc mulțumit de prestația pe care am avut-o până acum, trebuie să lucrăm mai mult la atitudine”, a spus Botiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE