13 C
Braşov
AcasăSportA reintrat în circuit: Nicolas Antone a revenit cu gol la...

A reintrat în circuit: Nicolas Antone a revenit cu gol la ACS Kids Tâmpa Brașov

Autor: Adi MARICA

l După accidentarea teribilă suferită la începutul acestui an, puștiul brașovean a revenit pe gazon și a marcat un gol în Liga Elitelor

Nicolas Antone a revenit pe teren după mai bine de opt luni de la accidentarea gravă. Problemele lui Nicolas au apărut la finalul lunii ianuarie. „Am jucat într-un amical pentru ACS Kids Tâmpa şi mi-a troznit genunchiul! Am sperat că nu e ceva grav. Am încercat să revin şi, din nou, mi-a troznit genunchiul. Am înţeles că e ceva grav, astfel că am plecat la Bucureşti unde am fost consultat de medicul Ion Codorean. Diagnosticul stabilit este ligamentul încrucişat anterior rupt. Trebuie să trec şi peste acest hop! Doamne ajută!“, povestea tânărul fotbalist braşovean de 17 ani.  La începutul lunii martie, Antone a fost operat la București. Intervenția chirurgicală a fost una reușită, iar medicul Codorean i-a spus că va reveni e gazon în 5-6 luni. Costurile operaţiei şi al tratamentului au fost de circa 20.000 lei şi au fost suportate de către părinţii fotbalistului.

„Mă pot bucura de fotbal“

După o lungă perioadă de recuperare, coșmarul a luat sfârșit în această lună, când Antone a revenit pe gazon într-un meci oficial în liga Elitelor U 19. Mai întâi într-un meci cu Concordia Chiajna, apoi la Buzău. A jucat doar câte o repriză, iar în meciul de la Buzău a și reușit să marcheze. „Am fost cel ma fericit când am putut reveni pe gazon într-un meci oficial. A fost tare greu în ultimele luni, dar acum sunt bine și mă pot bucura de fotbal. Dedic golul părinților mei care au fost mereu alături de mine. Acum abia aștept să evin la seniori, în Liga a 3-a“, a spus Antone. Nicu Văduva, unul dintre antrenorii celor de la ACS Kids Tâmpa, spune că este forțat practic de forma bună a mijlocașului să-l convoace la prima echipă. „Prin forma arătată la aceste două meciuri din Liga Elitelor, Antone este gata să joace și la seniori. Ne gândim serios să-l luăm în lotul pentru meciul de vineri“, a spus Văduva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Cele mai populare

spot_img

COMENTARII RECENTE

Blogar solidar cu boschetarul roman de pretutindeni on Primarul din Făgăraș a ”boicotat” începutul anului școlar
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
Cel mai titrat și apreciat Blogger european thc on Primarul Făgăraşului cere excluderea a 10 membri din Consiliul Local
blogger most sustainable most ecologic on Ziua Limbii Române